13 Aralık 2013 Cuma

Alt yazı


Aman tanrım sevindiği şeye bak :
            -  Dün yolda üniversiteden  arkadaşım Simge'ye rastladım, oturup birer kahve içtik, laf dönüp dolaşıp neler yaptığımıza, evliliklere geldi, o henüz evlenmemiş, benim boşandığımı duyunca " yapma ya, oysa sen tam evlenilecek adamdın"  dedi

               Şaşkınlıkla suratına baktım :
            - Buna sevindin yani, desene o zamanlar sıkıcı biriymişsin :)  Kız sana bunları söylerken alt yazıda şunlar geçiyordu " oysa sen sıkıcı adamın tekiydin, eğlenmelik, aşık olmalık değil, sadece evlenmelik"

             - Evlenilecek adam veya kadın mı olurmuş, böyle şeylere inanmayın. Sana evlenilecek yaftası yapıştırırken kendisi eğleniyor, eğlenmekten sıkılınca da evleniyor :)  Kızlar da şikayetçi, ortada evlenilecek adam mı var ?  Bunun alt yazısı ise sohbet esnasında dalga geçtiğiniz evlilik programlarında dile getirilen ev, araba, meslek, maaş gibi veriler. Oradakiler hiç olmazsa açıkça söylüyor. Evlenilecek erkek mi, kadın mı var diyenler ise bu alt yazıları saklayarak kendilerince işe daha anlamlı, duygusal ifadeler katıyorlar.  

              - Evlenilecek adam veya kadın yok, sevginiz var, ne istediğinizi bilmeniz var, evliliğe hazır olup olmamanız var, aynı yastığa baş koymaya, paylaşmaya isteğiniz var............

               Ben bunlardan bahsederken birisi kalkıp  "yanlış insanla evli olmanın yalnızlığından " bahsetti. Onu mu dinlemeli yoksa Özdemir Asaf'ın bencileyin muhteşem dizelerine mi ? Karar sizin.

Yalnızlık Paylaşılmaz
Yalnızlık, yaşamda bir an, 
Hep yeniden başlayan.. 
Dışından anlaşılmaz. 

Ya da kocaman bir yalan, 
Kovdukça kovalayan.. 
Paylaşılmaz. 

Bir düşün'de beni sana ayıran 
Yalnızlık paylaşılmaz 
Paylaşılsa yalnızlık olmaz.

 
                                                        




     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder